Steve en Dany gingen de verbintenis aan

web-trouw-dany
Steve Pauwels en Dany Van Hecke verloofden zich op 21 december, en trouwden op 21 juni. Als leerkracht te trouwen een week voor het einde van het schooljaar was niet evident, maar het koppel kon zich geen mooiere dag voorstellen dan de start van de zomer. Bovendien is 21 juni de langste dag van het jaar, zodat ze extra lang van deze mooie dag zouden kunnen genieten.
Steve en Dany leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen op de boerderij van Jef Adriaenssens en Els van Roy in de Sint Jacobstraat. De twee jongeren konden het goed met elkaar vinden en brachten sindsdien samen heel wat tijd door in de polder. Vijf jaar geleden sloeg de vonk over en gingen de twee samenwonen. De boerderij is altijd zowat hun tweede thuis geweest. Steve en Dany vroegen Jef en Els dan ook als hun getuigen.
Steve en Dany zijn echte buitenmensen. Natuur en boerderij was het thema voor hun bruiloft. ’s Morgens vond eerst een viering plaats in het bos, onder begeleiding van doedelzakspeler Rudi, beter gekend als ‘The Golden Piper’. Daarna trok het gezelschap met een Mechelse groentenwagen en huifkar voor het gevolg naar het gemeentehuis. Daar stonden heel wat kinderen te wachten uit de school waar Dany werkt als juf. Het huwelijk werd ingezegend door burgemeester Rik Frans en schepen van onderwijs Veerle Nuyts. Nadat het huwelijk voltrokken was ging het gezelschap richting boerderij in de Sint Jacobstraat. Na een zonovergoten receptie op het erf volgde een gezellig avondfeest in een tent die speciaal voor de gelegenheid was opgetrokken op een weide. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes. We wensen Steve en Dany alle geluk toe!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder