"Gij zijt van Kapellen" fietszoektocht

Binnen de Facebookpagina “Ge zijt van Kapellen als … “ ontstond het (wilde) plan om de gebruikers van deze pagina – met inmiddels meer dan 2600 leden – weg te halen achter hun computer en actief Kapellen te laten ontdekken.
Een middel om daarin te slagen, leek ons het organiseren van een “Fietszoektocht” langsheen de grenzen van de gemeente Kapellen en de leuke plekjes en bezienswaardigheden die al – vaak met veel liefde – beschreven werden op de Facebookpagina.
Om dit plan te doen lukken, werd de medewerking van het gemeentebestuur en de lokale middenstand gevraagd en toegezegd. De absolute winnaar van deze “Fietszoektocht” zal zo’n prijzenpot ter waarde van 250 € in handen krijgen en dankzij de steun van heel wat sponsors en lokale middenstanders neemt de prijzentafel ondertussen al gigantische proporties aan. De winnaars van de hoofdprijzen worden bovendien eind oktober ontvangen door het Kapelse gemeentebestuur op het gemeentehuis!
De fietszoektocht is vrij af te leggen tussen 15 juli en 30 september, deelname gratis. Iedereen, Kapellenaar en “buitendorper”, mag deelnemen.   Er mag slechts één vragenlijst per deelnemer ingeleverd worden.  De vragenlijsten zijn vanaf 10 juli te verkrijgen op een aantal adressen in de gemeente en te downloaden via de website www.gzvka.be. De tocht is ongeveer 40 km lang en biedt een prachtig beeld van alle Kapelse wijken.  Er zijn 30 reguliere vragen en 3 schiftingsvragen. De eerste (uitgebreide) schiftingsvraag draait om alle sponsors die deze fietszoektocht mee mogelijk gemaakt hebben.
De vragenlijsten kunnen afgehaald worden op volgende adressen:   Marie-Leen, Dorpsstraat 32 Kapellen,  Bakkerij E. Gryp, Stationsstraat 1 Kapellen (vanaf 21 juli,  De Rop Reizen, Ertbrandstraat 292 Putte-Kapellen,  Van Opdorp & Peeters, Kapelsestraat 26 Kapellen.
De ingevulde vragenlijsten kunnen op dezelfde adressen ingeleverd worden en tevens op het eindpunt van de route:  De Oude Pastorie, Dorpsstraat 45 Kapellen.
Alle informatie is te vinden op de website www.gzvka.be. Nodig vrienden en kennissen uit of spreek af met je vereniging en maak samen deze aangename tocht langs Kapelse wegen … zo doe je iets aan je fietsconditie, maar val je misschien ook nog in de talrijke prijzen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *