Stem nu op je favoriete Wuustwezelse sporter!

Sportgala 2019

De sportraad van Wuustwezel organiseert voor de tweede keer het ‘Wuustwezels Sportgala’. Deze opgefriste versie van de jaarlijkse kampioenenviering zal plaatsvinden op vrijdag 5 februari 2021 in je eigen huiskamer. Jawel! We gaan 100% digitaal!
Tijdens deze show zullen we bekend maken welke sportieve prestaties er het afgelopen (korte) sportjaar allemaal werden neergezet. Dit zowel in de categorie sportploeg, sportbelofte en sportpersoonlijkheid van het jaar. 

Per categorie zijn er verschillende kanshebbers in de running. ​Via een voorafgaande online stemming zullen we over de verschillende categorieën heen, telkens 1 winnaar kiezen. Hiervoor selecteerden we een vakjury waar onder andere elke inwoner van Wuustwezel in zetelt. Woon jij in Wuustwezel? Dan kan JIJ mee bepalen wie er op dit gala gaat lopen met de titel! De stemming loopt nog tot en met woensdag 27 januari (om 12 uur ‘ s middags worden de stemmen geteld). 

Stem nu via deze link https://wuustwezel.be/stemming-sportgala-2020

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder