Stap binnen in ateliers van Kalmthoutse kunstenaars

Tijdens het weekend van 14 en 15 mei 2011 vindt de Open Kunstatelierroute plaats. Dit cultureel evenement spoort Kalmthoutenaren aan om kennis te maken met lokale kunstenaars. Zowel individuele beoefenaars als groepsinitiatieven komen aan bod op de 27 verschillende locaties verspreid over Kalmthout. Op zaterdag van 13u tot 18u en op zondag van 10u tot 18u kan je zien hoe kunstwerken tot stand komen. Spreek de kunstenaars aan en laat je meeslepen in hun passie om de KIK (Kunst in Kalmthout) te voelen.
In het Vangeertenhof aan Arboretum Kalmthout staat een overzichtstentoonstelling opgesteld. Aan de hand van dit overzicht kan je een eigen route uitstippelen naargelang jouw persoonlijke interesse. Alle ateliers zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken. Het routeplan, waarop de verschillende ateliers en meer informatie over de kunstenaars te vinden zijn, kan je vooraf gratis afhalen bij de cultuurdienst of tijdens het weekend zelf bij de deelnemende ateliers en in het Vangeertenhof.
Info:  03 620 22 66 – cultuur@kalmthout.be – www.kalmthout.be/okar

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder