Stafort start terug op

STABROEK – Tom Callens en zijn ploeg waren nog maar pas bezig om de activiteiten in en rond het fort in de Abtsdreef opnieuw op te starten, toen de tweede coronagolf hen opnieuw onderuit haalde.
Niet alleen Stafort, maar de hele evenementensector lag opnieuw stil. Op zijn facebookpagina maakte Tom een scherpe analyse met op- en aanmerkingen en met de vraag om een eerlijke behandeling en een perspectief voor de sector.

Sinds de laatste versoepelingen kan Stafort terug opstarten. Er vinden opnieuw “After Work Events” plaats en kunnen teambuildingsactiviteiten in openlucht met een max. aantal van 50 personen terug doorgaan.

Op donderdag 20 augustus startte After Work ‘Gin & Tonic’ terug op. Op het terras aan het fort werden de aanwezigen, onder de veilige coronamaatregelen, bediend, terwijl dj Jeffius achter de draaitafel plaatsnam. “Om het nog extra veiliger te maken voor de bezoekers van After Work hebben wij in enkele dagen tijd, drijvende vlotten gemaakt, zodat de afstand nog meer bewaard kan blijven”, legt Tom uit. “Alle regels worden strikt nageleefd. Nu moeten de mensen hun angst nog overwinnen om terug te komen en op een veilige manier opnieuw mee te doen aan de activiteiten” aldus Tom.

Tom blikt positief vooruit en is volop bezig met het uitwerken van zijn ideeën. “Tijdens de lockdown heb ik tijd gehad om enkele nieuwe activiteiten te bedenken. Zodra de plannen vorm krijgen, laat ik het weten” geeft Tom nog mee.

Meer info over teambuildingactiviteiten vind je op www.stafort.be

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder