Stad en district stellen Masterplan Oude Landen voor aan buurt

Op dinsdag 22 februari organiseert het district Ekeren een informatieavond voor bewoners over het masterplan Oude Landen. Dat masterplan geeft aan hoe de bufferstrook tussen spoorlijn 27a en de weg Oude Landen kan worden omgevormd tot een landschaps- en sportpark.
Het college van burgemeester en schepenen keurde op vrijdag 4 februari het masterplan ‘Sportpark Oude Landen’ goed. Het plan geeft een beeld van hoe het terrein tussen spoorlijn 27a en de weg Oude Landen in de toekomst zou kunnen omgevormd worden tot landschaps- en sportpark en vormt zo een kader voor latere uitvoeringsplannen.
Het ontwerp voorziet onder meer in een centrale sporthal, verschillende sportvelden, een schaatsweide en een bos op de spoorwegtalud.
Buurtbewoners en andere geïnteresseerden krijgen op de informatieavond op 22 februari een presentatie van Ludo Van Campenhout, schepen van sport; districtsvoorzitter Ronny Kruyniers en districtsschepen voor sport Christophe Thomas. De presentatie start om 20 uur en vindt plaats in zaal de Nobele Donk, Jozef Ickxstraat 10 in Ekeren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder