Stabroekse illusionist met dochter Selena in live-show Belgium's Got TalentVanavond is het zover! Dan gaat Guinelli, voor het allereerst geassisteerd door 15-jarige dochter Selena, zijn act moeten brengen in de live-show van Belgium’s Got Talent. En het belooft spannend te worden want het wordt letterlijk een gloednieuwe act:

“Vóór de audities bestond deze act zelfs helemaal nog niet. Het is dan ook geen valse bescheidenheid: ik heb me met plezier ingeschreven, maar had nooit gedacht dat we daar morgen op het podium zouden staan. Maar het doorgaan naar de volgende ronde in dit programma was meteen wél een enorme stimulans om de lat hoger te leggen en een aantal nieuwe acts te creëren. Ik wou niet afkomen met bekend materiaal en één van mijn bestaande acts in twee minuten proppen. Dus wat julie morgen mogen verwachten is niet alleen het debuut van Selena maar ook de première van deze act.”, aldus Guinelli. “Of we een risico nemen? Misschien wel, want je vertoont natuurlijk liefst geroutineerd materiaal en aan deze act zijn wel wat gevaren verbonden, letterlijk en figuurlijk. Maar we geloven erin en hopen in de eerste plaats dat het leuk en spannend wordt om naar te kijken. Aan ons enthousiasme en onze inzet zal het in elk geval niet mankeren!”.

Kijken dus op vrijdagavond 19 oktober  en wie het een knappe act vond kan zowel via SMS als digitaal (met de rode knop van de afstandsbediening) stemmen. Iedereen alvast bedankt voor alle steun en sympathie en… tot avond op VTM!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *