Stabroekenaren, schrijf warme woorden op je raam

Schepen Liesbeth Bardyn gaf het goede voorbeeld en maakte een mooie tekening
met dochter Lente op het raam van het Sociaal Huis in Hoevenen

De gemeente Stabroek roept met de actie ‘Warme woorden’ iedereen op om warme woorden op vensters, ramen en etalages te schrijven deze winter zodat voorbijgangers ontroerd worden of een glimlach op hun gezicht krijgen. Fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan.

Er is namelijk al genoeg om beteuterd over te zijn in deze coronatijden. Handelaars, verenigingen, maar ook inwoners worden opgeroepen deel te nemen. In deze uitzonderlijke tijden zorgt dat misschien voor wat verstrooiing en humor in het straatbeeld. Zelf zal de gemeente spreuken plaatsen op de vensters van onze eigen gemeentelijke gebouwen. 

Deel je actie

Als je je warme woorden deelt op sociale media (facebook of instagram) met de hashtag #warmewoorden kunnen alle warme woorden centraal verzameld worden die in Stabroek verschijnen. Wie weet wordt je quote dan overgenomen in de gemeentelijke communicatie! Het kost weinig tot geen tijd of werk en je helpt zo de geestelijke gezondheid van Stabroekenaren te verbeteren. 

Heb je geen raamstift? Dan kan je er een ontlenen bij het onthaal in het sociaal huis, het administratief centrum, de bibliotheek in Stabroek en de bibliotheek in Hoevenen.

Deel je actie vervolgens op Facebook en/of Instagram met de hashtags #warmewoorden en #stabroekwintert.

Meer info: www.stabroek.be/stabroekwintert – vrijetijd@stabroek.be – tel.03 568 80 80

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *