Stabroek zoekt sportkampioenen

STABROEK – Ben jij een gedreven sporter die in Stabroek of Hoevenen woont? Heb jij een bijzondere prestatie verricht op sportief vlak in 2020? Ben je een sportclub uit de gemeente die in het jaar 2020 een kampioenstitel behaalde?
Zette je je als vrijwilliger bijzonder in voor een sportclub? Ging je als inwoner specifieke corona-challenges aan als sportieve uitdaging? Laat het ons weten!  Wie weet kan je gehuldigd worden en krijg je een plekje op het podium.

De aanvragen mag je afgeven in het Administratief Centrum Dorpsstraat 45 in Stabroek of je stuurt een mail naar sportdienst@stabroek.be. tot 20 januari 2021

Je kandidatuur bestaat uit: naam, volledig adres, geboortedatum, email en korte beschrijving van de geleverde sportprestatie(s) + voldoende bewijs (bv. van de federatie of krantenknipsel) en een foto van de kandidaat (graag digitaal).  Kandidaturen zonder beschrijving en bewijs worden niet behandeld.
Het reglement is beschikbaar op de sportdienst.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder