Springkastelen, klimmuur en 300 kinderen op Buitenspeeldag in Polderdistrict

Foto: District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

BERENDRECHT-ZANDVLIET-LILLO – Net zoals in veel andere gemeentes vond op woensdag 17 april in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo de Buitenspeeldag plaats. Het district had heel wat activiteiten voorzien op het speelterrein Hagelberg, in Berendrecht waar in totaal 300 kinderen op afkwamen.

De slechte weersvoorspellingen zorgden voor heel wat twijfels bij het district voor de Buitenspeeldag. Toch besloten ze om de regen te trotseren en de activiteiten te laten doorgaan. Het district had op speelterrein Hagelberg in Berendrecht heel wat animatie voorzien, maar door het weer hebben ze wel enkele activiteiten aangepast.

De hoge springkastelen werden vervangen door lage, bredere springkastelen, in plaats van het quadparcours kwam er een klimmuur met begeleiding en het district voorzag ook nog laserhoot-geweren.

De vorige jaren kon het district rekenen op 500 kinderen. Dit jaar lag dat aantal op 300. “Ondanks het weer toch nog meer volk dan verwacht’, klinkt het bij het district. Alle partners, vrijwilligers en de aanwezige foodtrucks waren dan ook tevreden. Het bleef gelukkig heel de namiddag droog.

Foto: District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *