SPORTOASE Groot Schijn, méér dan zomaar een zwembad

Peter Wouters en Michaël Schouwaerts, algemeen directeur van de groep Sportoase
drukken op de startknop voor het gezondheidscomplex Sportoase Groot Schijn.

Op zondag 3 oktober opende het centrum Sportoase Groot Schijn (op de site van de vroegere Zondal skipiste en de ijsbaan van Deurne) aan de Ruggeveldlaan 488, de poorten voor het grote publiek.

Ook voor inwoners uit onze regio is de naam Sportoase geen onbekende door de vestiging in Brasschaat. Voor een dagje uit met of zonder kinderen is Sportoase Groot Schijn een aanrader: naast een binnen- en buitenzwembad, biedt Sportoase Groot Schijn een heus waterpretpark met wellnessgedeelte en een uitgebreide Healthclub met fitness en groepslessen. Ook schaatsers kunnen er zowel terecht op een piste voor doorwinterde sporters als op een fun-piste, waar disco-schaatsen en zelfs curling mogelijk is.

Na de sport kan er gezond getafeld worden in het horecagedeelte verzorgd door Foodmaker, bekend van zijn aanbod gezonde en ultraverse gerechten.

Het nieuwe gezondheidscomplex werd in minder dan twee jaar gebouwd en is op alle gebied het neusje van de zalm. “Met dit tot de verbeelding sprekende sportparadijs waar sport, plezier, ontspanning, gezondheid en duurzaamheid hand in hand gaan, bouwen we de sportcluster Park Groot Schijn verder uit, zetten we de sportstad van morgen weer wat steviger in de steigers. We geven een duurzame impuls aan de sportparticipatie en sportbeleving in Antwerpen”, aldus Antwerps schepen van sport Peter Wouters.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *