Sportkampioenen gehuldigd te Stabroek

vlnr. schepen Tom Van Der Brempt, burgemeester Rik Frans, OCMW-voorzitster Chris Van Haute, sportlaureate Jolien Denis, schepenen Ludo Reyntjens en Herman Jongenelen


Op 10 maart vond in zaal Moorland de jaarlijkse kampioenen- en vrijwilligersviering plaats. Dé gelegenheid van het jaar om onze sporters en vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. De trofeeën werden uitgereikt door de burgemeester en het zo goed als voltallige schepencollege. Herman Jongenelen, onze kersverse schepen van sport, werd zo ineens geïntroduceerd. Er werden ruim 170 medailles uitgereikt, bijna 50 trofeeën, geschenkmandjes en uniek dit jaar was de Antwerp Giants-tombola. De laureaten mochten bij het verlaten van het podium een enveloppe kiezen en maakten zo kans op duo-tickets voor een match naar keuze. Ook de spectaculaire demo van Cheerleader Lisa-Marie van Heffen en haar partners werd erg gesmaakt door de aanwezigen (foto).
De jeugdtrofee ging (weer) naar zwemster Jade Smits, Patro Hoevenen sleepte de clubtrofee in de wacht en de sportlaureaat van het jaar was loopster Jolien Denis (foto).

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder