Sport info-avond met Marc Herremans


Een avond vol inspirerende en leerrijke workshops voor iedereen met een hart voor sport.
Marc Herremans vertelt u hoe u kan omgaan met tegenslagen in de sport en sterker terugkomt. Nicolas Paraskevopulos (master in voeding en gezondheidswetenschappen) leert u welke snacks uw kind kan meenemen om tussen schooltijd en de training te eten en welke snacks het beste resultaat geven tijdens en na een training. Trainers leren hun tijd tussen werk, training en andere activiteiten goed in te delen dankzij timemanagement en bestuursleden leren het nut van sociale media voor hun vereniging. 
De sportraad heeft haar algemene vergadering in een nieuw kleedje gestoken. Het wordt een avond vol sport waarbij u zelf kan kiezen welke workshop u wenst te volgen. Aansluitend is er een netwerkmoment in de foyer van het vrijetijdscentrum. De avond is zowel gericht op recreanten, individuele en verenigde sporters.
De info-avond gaat door op vrijdag 19 mei om 20 uur in de concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet en start om 20 uur.  Gratis deelname – wel vooraf inschrijven.
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/sportinfoavond

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder