Spookachtige Halloweentocht in Polder: al meer dan 100 kindvriendelijke adressen

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Ook dit Halloweenseizoen hebben de inwoners van Berendrecht en Zandvliet, op initiatief van PRO2040-raadslid Annick Kersten, zichzelf kandidaat gesteld voor een betoverende Halloweentocht. Al meer dan 100 kindvriendelijke adresjes waar kinderen en hun familie kunnen genieten van feestelijke decoraties, zoete lekkernijen en griezelig entertainment, zijn ingeschreven!
Haal je bietspook (de polderse traditie waarbij suikerbiet wordt uitgehold en er een theelichtje wordt ingezet), griezelkledij, pompoen, … al maar boven, en ga met je kinderen mee op pad in de Polderdorpen!

Het evenement vindt plaats op dinsdag 31 oktober 2023 van 17:00 – 20:30 uur

Locatie: een lijst met alle deelnemende adressen is op zondag 29 oktober beschikbaar op volgende adressen (tussen 13-18u) en ook online op de Facebookpagina van PRO2040: Annick Kersten – Spaanse Molenstraat 42, Zandvliet, Bart Goris – Bosstraat 60, Berendrecht, Karel Hendrickx – Cecilianenstraat 22, Berendrecht, Zander Vliegen – Walenhoek 23, Zandvliet

Ook kandidaat om je griezeldeur te openen voor onze Polderse jeugd? Je kan jezelf nog kandidaat stellen als adres tot en met zondag 22/10, via annick.kersten@telenet.be !

Bereid je voor op een avond vol spookachtige lekkernijen, als onze dorpen wordt omgetoverd tot een Halloweenlandschap.


Mis hét Halloween-evenement van het jaar niet! Maak je agenda vrij op 31 oktober 2023 voor een avond vol angstaanjagende pret. Maak je kostuums klaar, poets je tanden op voorhand en zet je gevoel voor avontuur in de hoogste versnelling.

Voor meer informatie en om de lijst met deelnemende adressen te downloaden, bezoek de Facebook-pagina op https://www.facebook.com/PRO2040 of neem contact op met ons via annick.kersten@telenet.be .

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *