Speeltuin Sportpark Heikant opent op 19 april


Op woensdag 19 april 2017 is het Buitenspeeldag. In Kalmthout wordt die dag wel heel speciaal: dan opent de nieuwe speeltuin aan het Sportpark Heikant. En daar zijn we fier op! Maar wat maakt de speeltuin zo speciaal?
De speeltuin is de grootste van de hele gemeente Kalmthout. De kinderen en de jeugdraad hebben mee nagedacht over de inrichting ervan. De jeugddienst kreeg bijna 200 tekeningen binnen met leuke ideeën. De speeltuin heeft een heel stuk waar je lekker met water en zand kan spelen en op de grote speelheuvel staat het prachtige piratenschip. Je kan ook een wedstrijdje doen op de ‘Duo-Kabelbaan’. Daarnaast is er een Vliegende Hollander, wat mama’s en papa’s nog kennen uit hun jeugd. Alle toestellen zijn zoveel mogelijk opgebouwd uit natuurlijke elementen.
Kom tussen 13 en 17 uur zeker eens een kijkje nemen! Alle kinderen krijgen een gadget van de Buitenspeeldag en een lekker stuk fruit. Ouders kunnen gezellig iets komen drinken op het terras.
Info: jeugd@kalmthout.be, 03 620 22 65

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder