Kruispunt Kloosterstraat-Leugenberg vanaf 12 april om 6 uur opnieuw open in drie richtingen

Op 12 april gaat fase 3 van de heraanleg Kloosterstraat-Dorpstraat-Blarenstraat van start. Vanaf 6 uur die dag is het kruispunt met de brug naar Leugenberg opnieuw open voor alle verkeer, behalve richting centrum.
De aannemer werkt in fase 3 aan de Kloosterstraat tussen Boerendijk en Molenstraat. Tijdens deze fase is de Kloosterstraat afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer vanaf het kruispunt met Boerendijk/Bilderdijkstraat tot net voor de Molenstraat.
Bereikbaarheid
Alle zijstraten in de werfzone lopen dood op de werf. De omleiding voor verkeer loopt via Boerendijk en Driehoekstraat. De Bosstraat wordt tijdelijk enkelrichting vanaf 18 april.
Vanaf 12 april bedienen de bussen van De Lijn opnieuw alle haltes op Schoonbroek. Andere lijnen rijden in beide richtingen door Boerendijk en Driehoekstraat.
Tijdens de werken blijven de handelaars bereikbaar. Fietsers en voetgangers kunnen steeds de werf voorbij, al is er een alternatieve fietsroute via Kattenberg.
Minderhinderparking Schepelstraat
Vanaf nu is ook de minderhinderparking aan de Schepelstraat, in de groenzone naast de brug naar Leugenberg, geopend. Deze parking vangt het tijdelijk verdwijnen van de parkeerplaatsen in de Kloosterstraat/Dorpstraat op tot het einde van de werken.
Blijf op de hoogte
Het district bracht een bereikbaarheidsfolder uit. Deze is verkrijgbaar bij de handelaars en de stedelijke diensten. Op www.ekeren.be, Facebook en Twitter staat de meest recente informatie over de werken. Wie graag regelmatig een update in zijn postvak ontvangt, kan zich inschrijven op de werfflash via een mail naar wijkoverleg.ekeren@stad.antwerpen.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.