Spannende strijd op Zomerfeest Vluchtheuvel

De twee ploegen die de finale speelden: in het groen de deelnemers van het Sterrenhuis met hun beker
en in het rood de deelnemers van de Vluchtheuvel

Jaarlijks richt de Vluchtheuvel in Stabroek haar Zomerfeest in. Op zondag 25 juni was het weer gezelligheid troef op het terrein aan het Laageind. De vaste waarden zoals het optreden van de Linedancegroep van Okra Stabroek en de muzikale bijdrage van de Koninklijke Fanfare Verbroedering waren dit jaar ook weer van de partij.  Daarnaast kon men genieten van lekkere frietjes of een ijsje en kon er geloot worden. Op de middag kon men aanschuiven aan een lekkere brunch en ’s avonds werd er stoofvlees of vol au vent geserveerd.
Het hoogtepunt van het Zomerfeest is het netbaltornooi. Zes ploegen, met zes deelnemers, vatten het spel aan. De Gansrijders Hoevenen, Gansrijders Stabroek, Veteranen SKNS, Kon. Fanfare Verbroedering, het Sterrenhuis en de Vluchtheuvel waren paraat om zich van hun sportiefste kant te laten zien.
Het werd bij wijlen een hevige strijd waarbij  tenslotte het Sterrenhuis en De Vluchtheuvel het tegen elkaar opnamen in de finale. Uiteindelijk mocht Sterrenhuis de beker mee naar huis nemen.  De derde plaats werd gedeeld door de Kon. Fanfare Verbroedering en SK Nieuw Stabroek, de gansrijders van Stabroek werden vijfde, en de gansrijders van Hoevenen behaalden de zesde plaats.
Het is al voor het derde jaar dat zij deze formule  voor het netbaltornooi hanteren en telkens met groot succes.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *