Sommige sportinfrastructuur terug opengesteld

STABROEK – De versoepeling vanaf 4 mei heeft positieve consequenties voor de sportgebouwen en culturele infrastructuur in de gemeente Stabroek. De atletiekpiste, de tennisterreinen (enkel buitenterreinen en enkel toegankelijk voor leden van de club die het gebruiksrecht bezitten) en de boogschietstand (enkel toegankelijk voor leden van de club) in Stabroek. De Finse piste, skatepark, multisportterreinen en de beachvolleybalterreinen (enkel voor leden) in Hoevenen kunnen opnieuw gebruikt worden onder de voorwaarde dat je dit alleen gebruikt of in het gezelschap van personen die onder hetzelfde dak wonen. Daarmee worden ook bedoeld leefgroepen en hun begeleider uit jeugdvoorzieningen die onder hetzelfde dak verblijven en/of in het gezelschap van maximum twee dezelfde andere personen mits inachtneming van de social distancing maatregelen (afstand van 1,5 meter) en basishygiëne (handen wassen). Kleedkamers en douches zijn nog niet beschikbaar.

Alle andere sportgebouwen en culturele infrastructuur, waaronder de seniorenlokalen, blijven voorlopig nog gesloten voor het publiek.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder