Slotweekend Jeugdhuis t Stabhoe

HOEVENEN – De voorbije 15 jaar was het jeugdhuis een belangrijke plek voor heel wat jongeren en misschien ook voor jou. We nodigen je graag nog één keer uit om naar het jeugdhuis te komen voor onze allerlaatste activiteit: een slotweekend van vrijdag 3 juni tot en met zondag 5 juni 2011.
Met een aantal actieve leden van vroeger en nu hebben we nog eens een paar activiteiten in elkaar gestoken (programma hieronder). Maar we willen eigenlijk vooral heel veel mensen nog eens terugzien om samen terug te blikken op die voorbije 15 jaar.
Vrijdag 3 juni beginnen we met een fuif waar onze huisDj’s van de voorbije jaren nog eens een laatste keer hun plaatjes kunnen draaien. De voorraad drank, ook de sterke, moet op dus er zullen cocktails zijn. Inkom is gratis en drank aan democratische prijzen.
Zaterdag 4 juni is het vanaf 14u ‘praatcafé’. We openen dan ook de expo “15jaar ’t Stabhoe” waar je heel wat materiaal uit de oude doos kan komen inkijken. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel of zich laten schminken. Er komt ook een ballonnenclown van 15 tot 17u. Vanaf 17u is het BBQ, waarbij eerste de kindjes, en vanaf 18u ook de volwassenen kunnen genieten van een lekker stukje vlees. We voorzien kinderfilms zodat de ouders rustig kunnen eten. Je kan online inschrijven!
Zondag 5 juni is het jeugdhuis opnieuw vanaf 14u geopend.
Om 14u30 start een veiling van heel wat leuke en belangrijke attributen van 15jaar ’t Stabhoe. Rond 16u30 is er een officieel slotmoment voor belangrijke partners uit de voorbije 15 jaar, en maken we de winnaars bekend van de JH-Quiz (die heel het weekend door kan worden ingevuld). Ook vandaag is er een springkasteel en grime voor de kindjes.
Natuurlijk hopen wij jou terug te zien tijdens ons slotweekend. En spreek af met wat vrienden van toen (en nu) om samen nog eens ons jeugdhuis te bezoeken.
Meer info vind je op www.tstabhoe.be of op facebook.
Heb je een vraag, mail die dan naar info@tstabhoe.be of slotweekendtstabhoe@gmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder