Sinterklaashow in Ravenhof te Putte


Het Sinterklaasfeest start met een inleidend kinderspektakel met als thema ‘Sinterklaas’. Op het einde van dit spektakel worden Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomd in de show.
Sinterklaas wordt vergezeld door zijn Hoofdpiet Primo en Tijdpiet Presto. Daarbovenop brengt hij 2 van zijn meest artistieke pieten mee, namelijk Grimepiet Picasso en Ballonnenpiet Balino. Deze zorgen tijdens het bezoek van Sinterklaas voor de randanimatie. Alle kinderen kunnen zich laten grimeren naar keuze en krijgen van Balino een ballonfiguurtje. De kinderen zullen evenwel verrast worden door 4 sprookjesfiguren waarmee ze kunnen knutselen en tekenen terwijl ze wachten om tot bij de Sint te kunnen.
Sinterklaas zal rustig de tijd nemen om alle kinderen tot bij hem te laten komen, elk kind krijgt een lekkere verrassing mee naar huis.
start : 14 uur  –  het einde is voorzien rond 17 uur – De show is voorzien voor kinderen van 4 tot 10 jaar.
Inkom is 10 € / kind.  Daarvoor hebben ze een leuke kindershow met bijhorende grime, ballon en knutselen én de lekkere verrassing die ze krijgen van Sinterklaas. Voor de wachtende ouders is zowel de cafetaria als de eerste verdieping geopend om tijdens een drankje de show mee te volgen.   In de cafetaria kan op beeld mee gevolgd worden wat bij de kinderen gebeurt.
Er zal een fotograaf aanwezig zijn om de kindjes te fotograferen als ze bij de Sint zijn, nadien kunnen de foto’s digitaal gratis verkregen worden (via Facebook of op vraag via mail). Aan de deur zullen lakeien staan om te zien of kinderen niet alleen naar buiten gaan.
Inschrijven kan nog tot en met zondag 19 november via info@stayevents.be – www.stayevents.be
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *