Sinterklaas was bij de onthaalouders

sint onthaalouders 2016

Sinterklaas bleef nog een dagje langer in het land, want op woensdag 7 december werd hij nog verwacht door de Stabroekse onthaalouders.  Zij hadden voor hem een groot feest bereid in de zaal JOS in Hoevenen.  Heel de zaal was overvol met onthaal- en echte ouders met hun kindjes. De komst van de Sint werd goed voorbereid, want de kindjes mochten eerst nog voor de  micro hun liedjes en versjes komen opfrissen.
Als de Heilige man dan eindelijk in aantocht was, stroomde iedereen naar buiten om hem welkom te heten.  Zijn aankomst was heel indrukwekkend met de grote ladderwagen van de Stabroekse brandweer. Daarbij waren de pieten heel stout boven op de ladder van gekropen. Heel het gezelschap leidde hem naar binnen, waar de Sint plaats nam op het podium.   Van daar nam hij nog goed zijn tijd om alle kinderen te groeten, en vast te stellen dat zij allemaal heel braaf zijn geweest.

 LW

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder