Sinterklaas met veel zwarte Pieten in Sint Calasanz

sint in calasanz
Vrijdagmorgen twee december verzamelden alle kinderen van de kleuterschool en de lagere school van Sint-Calasanz op de speelplaats.   Vol spanning en verwachting, want de Sint was op komst!    Ouders en grootouders mochten voor een keertje ook binnen de omheining om deze grote gebeurtenis mee te beleven.
Om de spanning nog op te drijven verschenen er af en toe zwarte (!) pieten op het dak.
Maar eerst gingen meester Roel, meester Maxime en meester Pieter op zoek naar een hobby voor de Sint, voor wanneer hij terug in Spanje was teruggekeerd, en misschien niet goed wist wat te doen.   Vissen was misschien een goed idee?   Er werd gevist in een klein opblaasbaar zwembadje, maar toen verscheen er een grote haai, en de meester vluchtte in paniek weg.   Vervolgens probeerde de volgende meester te waterskiën in dat badje, maar dat was ook geen succes.   De laatste meester ging dan maar van op een ladder een duik nemen in dat badje, maar dat werd onderbroken door de aankomst van Sinterklaas, in een kleine Fiat500.  De Sint had zowaar ook nog een  mini-Sint mee!   
Zijn aankomst werd onthaald op gejuich, en heel de school deed een dansje voor de Heilige man.   Sinterklaas en alle Pieten bleven nog de hele dag in de school, en bezochten alle klassen.  In de namiddag werd de Sint ook nog onthaald op een grote show in de turnzaal.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder