Sinterklaas brengt bezoekt aan dansschool “Studio to move” vzw te Putte-Kapellen

sinterklaas-dansschool
Zaterdag 3 december genoten de leerlingen van dansschool Studio to Move van het bezoek van de Sint met  drie van zijn Pieten bij Dansen Emka te 2950 Kapellen-Putte, Ertbrandstraat 259. De jonge dansertjes hadden hier al weken vol spanning naar uitgekeken en ijverig geoefend om de Sint te verrassen met verschillende dansjes. Zowel de Sint als de Pieten waren enorm onder de indruk van hun kunnen. De Pieten lieten zich niet onbetuigd en wilden maar al te graag meedoen.
De Sint bracht voor al de leerlingen van Studio to Move een geschenkje mee. Ook broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en vriendjes waren welkom en kregen een cadeautje. De ouders (en grootouders) konden dit spektakel meemaken onder het genot van een drankje en gratis cake. Het was een enorm succes en de Sint beloofde volgend jaar zeker terug te komen.
Dansschool Studio to Move vzw, onder leiding van Lianne De Dooy, geeft danslessen aan kinderen (vanaf 3 jaar) en jongeren te Kapellen-Putte en te Kalmthout. Meer informatie op www.studiotomove.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder