Sfeervolle Kerst met feestverlichting en shoppingevents in Brasschaat

BRASSCHAAT – De koude winterdagen zijn in aantocht en dat betekent dat Brasschaat zich klaar maakt voor gezellige eindejaarsshopping in een sfeervol kader.

Kerstverlichting

Vanaf woensdag 7 december gaat opnieuw de kerstverlichting aan tot en met woensdag 11 januari 2023. De overspanningen met kerststerren en herten branden in de verschillende wijken van Brasschaat. Veel bomen langsheen de Bredabaan zijn verlicht maar ook de kerk in het centrum en het gemeentehuis lichten mee op.
Ondanks de energiecrisis kiest het gemeentebestuur er voor de feestverlichting regelmatig te laten branden. Het is LED verlichting en dus zeer duurzaam in verbruik.

Kerstshoppen
Geniet tijdens het kerstshoppen van sfeervolle muziek en leuke kerstanimatie in de weekends van 10 en 11 december en 17 en 18 december. 

zaterdag 10 en zondag 11 december: 13:00 – 17:00 straatanimatie en smoutebollen in winkelzone Centrum.

zaterdag 17 december: bezoek van de Kerstman in winkelzone Mariaburg, Patio Donk, Maria-ter-Heide en Kaart – 13:00 – 17:00 straatmuzikanten en smoutebollen in winkelzone Centrum. 

zondag 18 december: 13:00 – 17:00 bezoek van de Kerstman en smoutebollen in winkelzone Centrum – 13:00 – 17:00 straatanimatie in winkelzone Centrum

©gemeente Brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *