Scouts Bunt pimpen lokaal

De scouts en gidsen Bunt hebben de wedstrijd ‘Win een pimp van je lokaal’ gewonnen hebben. Deze wedstrijd werd in augustus georganiseerd door het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie. Minister Jo Vandeurzen (CD&V) en Jim-VJ Eline De Munck waren woensdagochtend te gast in Ekeren om de winnaars in de bloemetjes te zetten en om alvast een handje toe te steken.
Met de wedstrijd wil de Vlaamse overheid het belang van een goede geestelijke gezondheid bij jongeren in de verf zetten. Niet toevallig bezochten de minister en de Jim-VJ de scouts net op de Dag van de Geestelijke Gezondheid. De wedstrijd kaderde binnen de campagne NokNok. Op www.noknok.be vinden jongeren tips, informatie en verhalen die hun geestelijk welbevinden versterken.
Er kwamen 220 inzendingen binnen. De deelnemers dienden de vraag ‘Waarom verdient jouw lokaal een pimp?’ te beantwoorden. De scouts Bunt deden dit al rappend in een filmpje. Volgens de jury getuigde hun inzending van veel inzet, motivatie en engagement. Op 13 oktober zagen wij vele ijverige handen bezig met het schilderen van de lokalen !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *