Brabantse Wallie stormbaan en GPS-tocht onthuld!

In de herfstvakantie maakten kinderen kennis met de Brabantse Wallie stormbaan en GPS tocht.
Brabantse Wallie is de mascotte van de Brabantse Wal. Kinderen beleven samen met hem de leukste avonturen.

De speciale Brabantse Wallie Stormbaan
Deze stormbaan met Brabantse Wal elementen van Withagen Attractieverhuur werd woensdag 17 oktober bij ’t Cromwiel in Steenbergen onthuld door o.a. wethouder Termeer van gemeente Steenbergen en Pim Meeuwisse, voorzitter van de streekorganisatie. De stormbaan en Wallie kunnen ook gereserveerd worden voor elke gelegenheid en zijn vaker aanwezig bij Brabantse Wal evenementen. Kijk voor meer info op  HYPERLINK “http://www.withagen-attractieverhuur.nl” www.withagen-attractieverhuur.nl

Brabantse Wallie GPS tocht (ibeleefpad Superboom)
Kinderen startten afgelopen zondag 21 oktober de Brabantse Wallie GPS-tocht bij Stayokay. Voor de officiële start renden zij door de Brabantse Wal Vlag, vastgehouden door wethouder Groffen van gemeente Woensdrecht en Pim Meeuwisse, voorzitter van de streekorganisatie.
De GPS tocht is het ibeleefpad Superboom, dat geboekt kan worden bij Stayokay. Dit is een educatieve en avontuurlijke GPS-tocht, waarmee kinderen onderweg de natuur van de Brabantse Wal en boomhelden ontdekken. Over een tijdje heeft ook de Volksabdij een nieuwe versie van deze GPS tocht. Deze zal Brabantse Wallie weer onthullen.
Kijk voor meer info op  www.rmd.nl en www.stayokay.com/bergenopzoom

Volg Brabantse Wallie op  www.vvvbrabantsewal.nl en op facebook!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *