Scholenbeurs: ontdek de secundaire scholen uit onze regio

KALMTHOUT/GOOREIND – De overstap van de lagere school naar het secundair onderwijs is een belangrijk moment. Om jongeren te helpen een goede en gemotiveerde schoolkeuze te maken, organiseren de lokale besturen van Kalmthout, Essen en Wuustwezel een scholenbeurs op woensdag 15 februari.

Jongeren uit het 5de en 6de leerjaar kunnen er, samen met hun ouders, kennismaken met zo’n twintig secundaire scholen uit de regio. Ook jongeren die na de 1ste of 2de graad een schoolverandering overwegen, zijn van harte welkom.

Elke school heeft een informatiestand over de werking, visie, studierichtingen en -mogelijkheden. Er zijn scholen uit Antwerpen, Brasschaat, Ekeren, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel. Na deze eerste ontmoeting kan je de scholen van je voorkeur bezoeken tijdens hun opendeurdagen.

Praktisch

De scholenbeurs vindt plaats op woensdag 15 februari 2023 van 17 tot 20 uur in sporthal Koch, Eikendreef 70 in Gooreind. De toegang is gratis en je hoeft niet op voorhand te reserveren. De parkeermogelijkheden aan de sporthal zelf zijn beperkt. Je kan ook parkeren op de Kerkplaats. Via de Oude Baan en Rode Dreef wandel je op tien minuten naar de sporthal.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *