Samenscholingsverbod in Lillo

pokemon20160924_140853

Zaterdag was het weer een grote toeloop van Pokémonjagers in Lillo

De districtsraad Berendrecht-Zandvliet-Lillo, vroeg in de zitting van 26 september, het Antwerpse stadsbestuur een samenscholingsverbod uit te vaardigen om de toestroom van pokémonjagers in Lillo tegen te  gaan. Die nam de jongste dagen enorme vormen aan. Bewoonster Antoinette Pecher kwam het ongenoegen van de Lillonaren nog eens verwoorden. Zij kreeg haast onmiddellijk een positief antwoord van districtsburgemeester Carl Geeraerts. Die zegde dat het samenscholingsverbod zojuist (we schrijven 20 u.) was goedgekeurd door de Antwerpse gemeenteraad. Het verbod gaat in om 22 uur ’s avonds en duurt tot 7 uur ’s morgens. Het loopt tot eind december van dit jaar. De hoop is groot dat Lillo nu eindelijk nachtrust kent. (sdl)
Zaterdag was het weer een grote toeloop van Pokémonjagers in Lillo. Een mens vraagt zich soms af waar zij vandaan komen. Wij gingen op onderzoek, neen niet met onze gsm ……   We bemerkten jagers uit Brussel, Gent, Alsemberg, Bilzen, Brecht, Boortmeerbeek, Zottegem, Genk, Wespelaar, Nijlen ….
Hopelijk keert de rust terug na het invoeren van het samenscholingsverbod.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder