Sam Gooris en Fixkes treden op tijdens 1.000 km voor KOTK in Middagstad

Fixkes en Sam Gooris treden op tijdens Middagstad in Hoevenen ©gemeente Stabroek

STABROEK/HOEVENEN – Stabroek pakt als middagstad uit met optredens van Sam Gooris, Fixkes en Blankspot tijdens de 1.000km voor Kom op tegen Kanker. Tijdens het vierdaagse fietsevenement komen de meer dan 1.000 fietsers op vrijdagmiddag 19 mei aan op de sportterreinen van Attenhoven in Hoevenen. De gemeente wil er dan een echt dorpsfeest van maken.

Op vrijdag 19 mei fietsen de pelotons van de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker naar middagstad Stabroek. Het fietsevenement vindt zoals altijd plaats tijdens het Hemelvaartweekend. In Stabroek kunnen de fietsers genieten van een lekkere maaltijd en voor de supporters is er heel wat randanimatie voorzien.
De gemeente wil de meer dan 1.000 fietsers met open armen ontvangen en zo de Warmste Erehaag vormen (een wedstrijd tussen de 4 middagsteden tijdens het weekend). Stabroek zal er dan ook een echt dorpsfeest van maken met optredens van Sam Gooris, Fixkes en de Kapelse band Blankspot.

Daarnaast zal er ook een animatiedorp zijn met o.a. springkastelen een schminkstand. Meer informatie over de middagstad volgt later. Hieronder vindt u alvast een tijdsschema.

10.45 uur: opening dorp
10.50 uur: optreden Blankspot
11.30 uur: aankomst pelotons
13.10 uur: optreden Sam Gooris
13.40 uur: vertrek pelotons
15.00 uur: optreden Fixkes

 Meer info over het event? Surf naar www.de1000km.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *