Rommelmarkt PLEIN70 op parking ’t Kooike

KAPELLEN – Is de grote lenteschoonmaak achter de rug, of heeft kerstmis en Valentijn net niet het juiste kadootje opgeleverd. Op de rommelmarkt kan u dit alsnog een 2de of 1ste leven geven.
Op16 april 2023 organiseert PLEIN70 hun 2 de en grootse Rommelmarkt op de parking van sporthal ’t Kooike in Kapellen. Na het succes van vorig jaar en de toen gewijzigde locatie, zagen we het dit jaar zitten om opnieuw de Rommelmarkt te laten doorgaan op deze grote parking voor de sporthal.
Voor de standhouders is het makkelijker om dicht bij hun wagens te blijven en de parking leent zich enorm goed om een mooi parcours te maken.
Momenteel lopen de aanvragen van de standhouders goed binnen, maar door de grootte van het plein, kunnen we heel wat standhouders toelaten.
De rommelmarkt gaat door van 10h tot 16h. Standhouders kunnen al vroeger opstellen. Eet- en drankstanden zijn eveneens voorzien.
Voor verder informatie met betrekking tot standplaatsen en tarieven kan contact opgenomen worden met plein70.kapellen@gmail.com of rechtstreeks op  0477/376 933.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *