Reuzen kerstboom wordt versierd door bewoners Hagelberg te Berendrecht

Zondag 18 december om 15 u versieren inwoners van de Hagelberg Kapelbuurt in Berendrecht  een mega-kerstboom. Zij hebben ook nu weer een speciale kerstversiering in mekaar geknutseld. Na de sfeervolle kerststronken in 2008, de uit de Pfalz meegebrachte kerstlampions in 2009 en de stemmige houten kerstversiering vorig jaar, werd nu gekozen voor zelfversierde kerstballen.
De inwoners uit de Kapelstraat kregen een korte start-workshop in de garage van buren Frank en Kari Van Eynde – Breëns begin november. In totaal namen zo’n 15 gezinnen deel. Hoe het uiteindelijke resultaat van deze creatieve kerstballen er zal uitzien wordt duidelijk op zondag 18 december om 15 u

Buren worden buren

In de Kapelstraat aan de Kapelhoeve komen dan alle inwoners voor een fotomoment samen met hun zelfversierde kerstballen die dienen als versiering voor de centrale Kerstboom. Deze blijft tot na nieuwjaar staan.
Het kernidee is wel dat elk jaar méér en méér buren bij die creatieve momentenbetrokken worden, en zich daardoor ook meer “buren” gaan voelen.  Het hele gebeuren loopt in samenwerking met Opsinjoren en wordt gevolgd door een gezellig samenzijn met de hele buurt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *