Retro verliest voor de 2e maal punten

a de winst op Powered Antwerp moest Retro thuis opnemen tegen Tez Catlipoca, de nummer 4 uit klassement een ploeg die weinig scoort maar ook weinig goals slikt en waar we in de heenronde een moeilijke 1ste helft kende maar eens we een paar keer gescoord hadden nog konden uitlopen tot 0-7 winst.

Ploeg: Dieter Donckers – Niki Margetic – Wim Herrygers – Bert Van Egeren – Tom Vertongen – Niels Braspennincx

De match kon niet slechter beginnen voor Retro want het kwam al vrij vlug op achterstand. De wedstrijd ging goed over en weer wat resulteerde in kansen terwijl Retro ook pech had toen een poging van Tom Vertongen op de paal strandde. Na de rust lukte Niels Braspennincx met zijn 23ste doelpunt van het seizoen de aansluitingstreffer: 1-1. Het spelbeeld bleeft hetzelfde in de 2de helft en kwam Retro goed weg toen Tez Catlipoca een niet te missen kans vakkundig de nek om wrong. En wat zegt een ongeschreven voetbalwet dan: doelpunt aan de andere kant. Het was Bert Van Egeren die Retro om op 2-1 voorsprong bracht. Vrijwel onmiddellijk scoorde Tez Catlipoca de 2-2. Na de gelijkmaker kregen Retro nog kansen maar stuitte op de paal of op uitstekende doelman terwijl Tom Vertongen een bal op de lijn redde zodat de eindstand 2-2 was en Retro voor de 2de keer in deze competitie punten verloor.

Doelpunten: Niels Braspennincx – Bert Van Egeren

De volgende wedstrijd moet Retro naar Hoboken waar het aantreed in de gezellige zaal Noteboom tegen Aslan dit op dinsdag 13 maart om 22H00. Rest van de komende speeldag (top 6):