Retro verliest na boeiende wedstrijd

Na de winst tegen SKB moest ZVC Retro aantreden tegen Camminata, ploeg die net onder ons stonden in het klassement en waar we in de heenronde zwaar van verloren.
Ploeg: Bert Van Egeren – Wim Herygers – Kenneth Claessens – Alfonso Hendrickx – Tim Jansen – Niki Margetic
De match startte met een minuut stilte ter nagedachtenis van het overlijden van Leo Poels, lid van KVV Zaalvoetbal en de organisator van onze  competitie. Het was Camminata dat vrij makkelijk op voorsprong  kwam maar Retro had ook kansen maar stuitte op een uitstekende doelman of miste. De bezoekers liepen uit tot 0-2 maar onmiddellijk lukte Kenneth Claessens de aansluitingstreffer.  Retro bleef niet goed verdedigen en Camminata liep uit tot 1-3. Nog voor de rust milderde Retro tot 2-3 na ‘n  doelpunt van Niki Margetic. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld en liepen de bezoekers uit tot 2-5. Met zijn 2de van de avond bracht Niki Margetic Retro op 3-5. Iets voor einde legde Camminata de 3-6 einstand vast.
Doelpunten: Kenneth Claessens – Niki Margetic (2) –
.
Volgende wedstrijd: woensdag 27 februari  2013 om 22H00 in de Sporthal Linkeroever, tegenstander is PR Sport.