Retro speelt gelijk tegen Oost

Na de gemakkelijkste 3 punten van het huidige seizoen (forfait PR Sport) moest ZVC Retro met een 15 op 18 aantreden over ’t water (Antw-LO) op nemen tegen Oost, de huidige nummer 9 uit 3de afdeling A.

Ploeg: Tim Jansen – Tom Vertongen – Niki Margetic – Ward Adriaenssens – Wim Herrygers – Gert Jacobs

ZVC Retro ving de wedstrijd aan met speler-trainer Gert Jacobs (iets wat in het verleden ook al eens gebeurde in Wilrijk toen hij het doel verdedigde tegen Ambiorix en Niki Margetic problemen had met de lijnen van het veldJ). De 1ste helft ging goed over en weer
waar het lang 0-0 bleef mede door enkele reddingen van Tim Jansen. Met de rust in zicht kwam ZVC Retro  toch op voorsprong toen Ward Adriaenssens een vrije trap van Niki Margetic in doel werkte. Dit was tevens de (ongewone) ruststand. In het begin van de 2de helft moest Tim Jansen met enkele reddingen de 0 op het bord houden voor ZVC Retro. Maar dit bleef niet duren en moest zich toch gewonnen geven: 1-1. De wedstrijd bleef spannend (zo trapte Ward Adriaenssens op de paal) en het was de thuisploeg die op 2-1 kwam.
Met nog minder dan 10’ te spelen bleef ZVC Retro op zoek naar de gelijkmaker. Het was Wim Herrygers die met een strak schot en via de paal de 2-2 op het bord trapte en dit was tevens de eindstand.

Doelpunten: Ward Adriaenssens – Wim Herrygers

Volgende wedstrijd is op vrijdag 09 november 2012 om 20H00 in Sporthal Don Bosco (Schoonselhoflei) Hoboken. Tegenstander in de 1/32ste finale van de Beker van Antwerpen is Don Bosco, ploeg die zowel een ploeg in 2de als in 5de afdeling aantreedt.