Retro plaatst zich makkelijk voor 1/8 finale BvA

Na de toch verrassend nederlaag moest Retro afgelopen vrijdag spelen voor de 1/16 finale van de Beker van Antwerpen. Het lot wilde dat de huidige top 2 van onze reeks het tegen elkaar moesten opnemen met andere woorden een mooie affiche: OSSMI – ZVC Retro.

Retro moest de  match aanvangen met 4 want  n° 5 en de in allerijl opgebelde n° 6 waren onderweg. Het pakte de match op dezelfde manier aan als in de competitie en liet de tegenstander komen. OSSMI was niet gevaarlijk, het was Retro echter dat 2 mooie kansen had. De scheidsrechter, die helemaal met de mobilette van Mortsel kwam J, stuurde net dat we met 6 waren een speler van Retro  met een gele kaart van het veld wat dus wilde zeggen: geen wissels. Vlak voor rust lukte Retro toch de 0-1 waarmee we ook gingen rusten. Na de rust vingen we OSSMI goed op en dat eigenlijk niet gevaarlijk was. Retro bouwde de voorsprong rustig verder uit tot 0-4 wat ook de eindstand was.

De laatste wedstrijd van de heenronde en 2011 is de derby tegen Papegaaid, dit op vrijdag 23 december om 19H00 in de Bieze.