Retro plaatst zich makkelijk voor 1/8 finale BvA

Na de toch verrassend nederlaag moest Retro afgelopen vrijdag spelen voor de 1/16 finale van de Beker van Antwerpen. Het lot wilde dat de huidige top 2 van onze reeks het tegen elkaar moesten opnemen met andere woorden een mooie affiche: OSSMI – ZVC Retro.

Retro moest de  match aanvangen met 4 want  n° 5 en de in allerijl opgebelde n° 6 waren onderweg. Het pakte de match op dezelfde manier aan als in de competitie en liet de tegenstander komen. OSSMI was niet gevaarlijk, het was Retro echter dat 2 mooie kansen had. De scheidsrechter, die helemaal met de mobilette van Mortsel kwam J, stuurde net dat we met 6 waren een speler van Retro  met een gele kaart van het veld wat dus wilde zeggen: geen wissels. Vlak voor rust lukte Retro toch de 0-1 waarmee we ook gingen rusten. Na de rust vingen we OSSMI goed op en dat eigenlijk niet gevaarlijk was. Retro bouwde de voorsprong rustig verder uit tot 0-4 wat ook de eindstand was.

De laatste wedstrijd van de heenronde en 2011 is de derby tegen Papegaaid, dit op vrijdag 23 december om 19H00 in de Bieze.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder