Retro bouwt voorsprong verder uit

Nadat de wedstrijd tegen OSSMI 2 keer (éénmaal door de sneeuw en andere maal doordat de zaal onbruikbaar was door omdat de met de hand geverfde lijnen nog nog nat waren) werd uitgesteld, had de toen nog topper (maar door puntenverlies van OSSMI en andere tegenstanders) nu geen enkel belang meer voor kampioen Retro.

Ploeg: Dieter Donckers, Alfonso Hendrickx, Matthias Smeets, Bert Van Egeren, Tim Jansen, Tom Vertongen en Niels Braspennincx

Voor de 3de maal dit seizoen moest Retro aantreden tegen OSSMI, na tweemaal winst gingen we ook voor een 3de overwinning. Nadat  de rollerhockeyers hun veld opgeruimd hadden, floot de scheidsrechter met ruim  20’ vertraging de wedstrijd op gang. Na een paar minuten spelen,  bracht Bert Van Egeren Retro op  voorsprong: 0-1. Retro speelde een goeie wedstrijd en stuitte op een goed thuisdoelman maar kon ook rekenen zijn eigen goalie. Toch liep Retro verder uit tot 0-3 via Niels Braspennincx en Bert Van Egeren. Kort voor affluiten trapte Matthias Smeets op de  paal zodat we gingen rusten met 0-3. Na de  rust scoorde OSSMI snel tweemaal en maakte zo de rust weer spannend. Maar Alfonso Hendrick scoorde (nadat eerst een geblokkeerd los in de basketkorf ging, een mooiere  driepunter bestaat er niet) de 2-4. Zelfs de voorzitter, Tim Jansen, scoorde en dit zelfs met zijn gele sneakers en bracht de stand op 3-5. OSSMI kon éénmaal scoren zodat de eindstand 3-5.

Doelpunten: Niels Braspennincx – Bert Van Egeren (2) – Tim Jansen – Alfonso Hendrickx

Als afsluiter van het seizoen 2011 – 2012 mag Retro in De Bieze aantreden in de derby tegen Papegaai dit op 25 april om 20H00.