Retro blijft stevig op 1ste plaats

Nadat de topper tegen OSSMI voor een 2de maal werd uitgesteld moest Retro aantreden tegen Powered Antwerp, een ploeg uit de onderste regionen van het klassement.

Ploeg: Dieter Donckers, Didier Philips, Tim Jansen, Silas Jaspers, Tom Vertongen, Matthias Smeets en Jan Cornelissens.

Wedstrijd op trainingsavond dus was het weer reppen om op tijd te komen en hopelijk haalden we een beter resultaat als tegen The Young Ones die onze enige nederlaag aansmeerde ook op een trainingsavond. De wedstrijd was geen 180 seconden bezig of Retro stond al 1-0 achter. Het was echter Jan Cornelissens die al vrij vlug de aansluitingstreffer lukte: 1-1.  Toch bleef het oppassen voor de  aanvallen van Powered Antwerp. Maar nog voor  de rust liep Retro uit tot 1-3 via Jan Cornelissens en Matthias Smeets. Na de rust scoorde Matthias Smeets zijn 2de van de avond: 1-4. Toch moest Dieter Donckers enkele malen zijn kunnen tonen om een 2de doelpunt van Powered Antwerp te vermijden. Dan was het tijd voor onze voorzitter, Tim Jansen die al
droog stond sinds september 2011, om zijn doelpunt mee te pikken en de 1-5 op het scorebord zette. Kort nadien moet Dieter Donckers zich toch gewonnen geven: 2-5.  Door doelpunten van Tom Vertongen en Tim Jansen (2) liep  verder uit tot 2-8 wat een iets comfortabelere voorsprong. Maar Powered Antwerp knokt terug en scoorde 3-maal en kwam zo terug tot 5-8. Het was Tim Jansen die met zijn 4de doelpunt van de avond de 5-9 einduitslag vast leg-
de.

Doelpunten: Tim Jansen (4) – Jan Cornelissens (2) – Tom Vertongen – Matthias Smeets (2)

De volgende wedstrijd is tegen Tez Catlipoca, ploeg waar we het in de heenronde heel moeilijk tegen hadden. Terwijl wij spelen tegen Tez Catlipoca speelt