Valpartij voor Mattias Raeymaekers

In de semi klassieker Brussel Zepperen op 4 maart, was de wedstrijd na nog geen uur koers al over voor Mattias. Vooraan in het peloton gingen enkele renners tegen de grond en Mattias kon deze renners niet meer ontwijken en ging volle snelheid tegen het asfalt. De lichamelijke schade valt wel mee (de gebruikelijke blutsen en builen), zijn fiets is er erger aan toe, frame is gebarsten, shifters eraan en achterpad afgebroken, het zal een beetje improviseren worden om volgend weekend met een deftige fiets aan de start te staan

Als volgende zaterdag het weer een beetje normaal is en niet te koud en te nat zal hij een wedstrijd in de Ardennen te Poulleur rijden waar de renners een lus van 80 km met enkele mooie klimmetjes erin maken om met nog enkele plaatselijke ronden met telkens een klim (cote de fays) erin.

Ondertussen heeft Mattias ook vernomen dat zijn team niet is ingeschreven voor Luik Bastenaken Luik, voor Mattias een van de hoogte punten van het seizoen dat in het water valt. De planning moet terug bekeken worden, eerstdaags zal de wedstrijdkalender dan ook grondig aangepast moeten worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *