Restaurantdagen Berendrecht Sport uitgesteld

BERENDRECHT – Gezien de recente slechte berichten aangaande de besmettingen, heeft Voetbalclub KFC Berendrecht Sport op zaterdag 13 november, voor de tweede maal op rij,  na beraad beslist om de restaurantdagen uit te stellen tot een later te bepalen datum.

De club wenst geen enkel risico te nemen om de gezondheid van onze talrijke, vaste bezoekers, in gevaar te brengen in verband met het Corona-virus. De restaurantdagen zouden volgend weekend van 19/20 en 21 november plaatsvinden in het Ganzenhof te Berendrecht.

De club zal met deze trachten, alle ingeschrevenen te bereiken, en later verder communiceren betreft een nieuwe datum.

De personen waarvan hun inschrijving reeds voldaan is, zullen ten  laatste eind volgende week alles terugbetaald krijgen via overschrijving.  De personen die contant betaald hebben kunnen hun rekeningnummer doorgeven op het nummer 0478 553 967 met vermelding van hun naam.

“Gezien dit voor onze club toch een financiële aderlating is,  hopen wij u in de nabije toekomst terug te kunnen begroeten onder betere, meer gezonde,  omstandigheden” aldus secretaris Eddy Boey.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder