Raymond van het Groenewoud opent Pulptuur 2023


KAPELLEN – Op zondag 25 juni is het weer zover: Pulptuur! Een dag vol muziek, kinderanimatie, dans en lekker eten en drinken. Pulptuur is een jaarlijks familiefestival dat al sinds 1996 bij de start van de zomervakantie plaatsvindt in het park van Kapellen. De allerkleinsten, de puberende tieners, de mama’s, de papa’s en de grootouders: ze zakken elk jaar opnieuw allemaal in groten getale af naar het park van Kapellen. 
Pulptuur is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ééndagsfestival, met zeven podia en met jaarlijks meer dan vijftig bekende én onbekende artiesten die zorgen voor muziek, humor, animatie, workshops, dans, circus, poëzie en nog veel meer om naar uit te kijken. De toegang is helemaal gratis!`

Om 13.00 uur trapt Raymond van het Groenewoud het feest in gang aan podium Vijver. En op podium Rozentuin zingt Luc Caals alle toppers van André Hazes. Bij podium Atletiek kan je alle energie kwijt bij de punkers van Funeral Dress . Afsluiten doen we met Buscemi vs Praga Khan & MC TD Rankin).
De andere podiumplekken zijn voor een groot aantal lokale artiesten. Zij staan te springen om hun podiumkunsten te tonen aan het grote publiek.
Kinderen kunnen zich uitleven aan de speeltuin, want daar is een kinderdorp met veel leuke activiteiten.
En natuurlijk vind je overal foodtrucks en togen voor (of tegen) de honger en dorst.
Het hele programma vind je op https://www.cckapellen.be/pulptuur-programma

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *