Feestmarkt 775 jaar Hoevenen


HOEVENEN – Op zaterdag 24 juni organiseert comité 775 jaar Hoevenen een feestmarkt “Hoevenen Feest” in het centrum van het dorp.In de straten rondom het Frans Oomsplein staan vanaf 10u diverse standhouders die hun waren aanprijzen.
Sportverenigingen, gemeentelijke diensten, culturele verenigingen, acties ten voordele van het goede doel alsook voldoende food- en drinkstanden om de innerlijke mens te voorzien. Op het centrale plein aan de kerk zal een podium staan waar verschillende groepen en artiesten , met een link met onze gemeente, zullen optreden.

Tentoonstelling
In de oude kerk Attenhoven is er een tentoonstelling over “Hoevenen vroeger en nu” ingericht door heemkring De Molengalm. Er zal in de kerk ook een film worden afgespeeld over de viering van 750 jaar Hoevenen, alweer 25 jaar geleden. Een mooi moment om nog eens bij stil te staan. Ook de leden van de Polderse Cultuurkring zullen in de kerk hun werk tentoonstellen.


Hoevense vertellingen
Heemkring Molengalm organiseert op zondag 25 juni: de Hoevense vertellingen met verteller Willy Struys. Plaats van gebeuren, Kerk Attenhoven – aanvang 14 uur.

Er wordt een pendeldienst voorzien die vertrekt aan de Akkerstraat richting oude kerk. Leuk voor de mensen die graag eens met paard en koets door ons dorp rijden.
Meer informatie over 775 jaar Hoevenen op de website www.775jaarhoevenen of op de facebookpagina van 775 jaar Hoevenen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *