Rampzalige week in Hoevenen

Op tijd van een week gebeurden er heel wat incidenten in het anders zo rustige Hoevenen.  Het begon op vrijdag 4 november toen een wielrijder, die van de Antwerpse Steenweg richting Markt reed in aanrijding kwam met een personenwagen die van Kapellen kwam maar dezelfde richting uit moest. De aanrijding gebeurde ter hoogte van de Proxy Delhaize. Het slachtoffer, een man uit de Canadalaan in Hoevenen, werd naar het ziekenhuis overgebracht waar hij ’s anderendaags aan zijn verwondingen bezweek.

Op donderdag 10 november reed een jonge vrouw (27), wonende in de Familiestraat  in Stabroek, te paard  door de Kerkstraat in Hoevenen. Ze kwam van richting Ettenhoven en was op weg naar het centrum. Het paard schrok van het lawaai van een groot voertuig dat hen inhaalde en steigerde. De vrouw kwam ongelukkig op de straatstenen terecht en overleed korte tijd later.  Lieselotte Bourgois laat een man en twee kindjes na. Op donderdag 17 november wordt om 10.30 uur in de Sint Catharinakerk te Stabroek afscheid genomen van Lieselotte. Rouwadres: Familie Bourgois, p/a Guyotlei 9 te 2950 Kapellen

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is werd op vrijdag 11 november een 31-jarige vrouw met messteken om het leven gebracht in haar appartement in de Platanenlaan. Cindy Verlot is vermoedelijk vermoord door haar vriend met wie ze enkele dagen tevoren de relatie verbroken had, maar die sloeg daarna op de vlucht. Deze jonge mama laat twee kindjes na die op het ogenblik van de feiten bij hun grootouders verbleven. Dit tragisch voorval zorgde voor heel wat beroering in deze volkrijke buurt.
L.V.R.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *