Putse Grensfeesten

web-putse-grensfeestenIMG_7421
Op zondag 29 juni zijn het weer Putse Grensfeesten
Een enthousiaste ploeg met de naam Raad van het Dorp trachten jaarlijks om op de laatste zondag van juni u een aangename zondag te bezorgen.
Over een lange straat die drie gemeenten omvat, Kapellen, Stabroek en Woensdrecht, heeft een feest- en rommelmarkt plaats.
Waar naast de plaatselijke middenstand, marktkramers, kermisattracties en een rommelmarkt hun waren kunnen aanbieden.
Ook een goed muzikaal gevuld programma kunnen zij aankondigen.
Met optredens van 13 uur tot 18 uur op het podium dat opgesteld staat op Vincent Mercierplein.
Het Duo Endjoy bijt de spits af om 13 uur. Om 14 uur 15  treed Ron Van Hoof op, gevolgd door de uit Putte afkomstige en zeer bekende Melando’s. Hun optreden begint om 14 uur 45.  Hierna om 15 uur 30 stapt hun al even muzikale dochter Lissa het podium op.
Na haar om 15 uur 50 is het de beurt aan Dennie Damaro.  Vanaf 16 uur 15 luisteren we naar de liedjes van Doran. Vervolgens van 17 uur tot 18 uur het Duo Endjoy die de muzikale namiddag afsluiten.
Langsheen het parcours klinken de vrolijke deuntjes van Armani Jazzband van 10 uur tot 13 uur.
De kinderen worden ook niet vergeten voor hen hebben we Clown Whoopy gevraagd hij maakt van 13 uur tot 17 uur leuke ballonnenfiguurtjes.
Het officiële  gedeelte vertrekt met zijn genodigde dit jaar in België voor een gezamenlijke marktwandeling. Rond 11 uur worden zij verwelkomd op de grens door Anneke De Lie. Vooraleer Burgemeester Dirk Van Mechelen de Putse Grensfeesten voor geopend verklaart, geven de vendelzwaaiers van jovolka nog een demonstratie.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *