Pulptuur in Gipsystyle!

-Ianthomas_foto
Een affiche met geweldige namen en een kinderdorp vol woonwagens. Da’s Pulptuur, dit jaar in een Gipsyjasje! Ian Thomas trapt deze éénentwintigste editie van Pulptuur af op podium Vijver. Deze jonge kerel staat aan de vooravond van zijn doorbraak in de Verenigde Staten en dus een must-see. Vanaf dan zijn je dansbenen niet meer te stoppen en wisselen toppers elkaar af op de verschillende podia.
Onder andere Café Flamand (met Niels Destadsbader, Peter Van de Veire en Miguel Wiels), Fleddy Melculy, Equal Idiots, John Terra, Radio Oorwoud (met Dimitri Leue en Hannelore Bedert), … maken van dit gezellige familiefestival een echt feest. En ook dit jaar staat er veel lokaal talent op de planken. 
In de Sint-Jacobuskerk kan je terecht voor het rustigere werk met onder andere JackoBond en Emile Verstraeten.
Afsluiten doen we in stijl en in thema, want Antwerp GipsySka Orchestra komt met een zeskoppig Gipsyorkest de laatste danspassen uit je lijf pompen!
Liever wat meer rust? Aan de speeltuin vind je een supergezellig woonwagendorp. Je kan er strips lezen of spelletjes spelen. Er is volop ambiance met onder andere grime en tattoos.
Er staan ook drie zomerse voorstellingen geprogrammeerd in en rond de woonwagens: Circus Mini Mini, Muzzafer en Dalida en Goochelkunst. Goed voor non-stop theaterplezier.
Pulptuur gaat door op zondag 26 juni van 13.00 tot 23.00 uur –  gratis  – in het gemeentepark Kapellen.
Info: cultuurdienst@kapellen.be
03 660 67 50

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder