Putse Grensfeesten

Putse-Grensfeesten
De Raad van het Dorp is een enthousiaste ploeg van 10 mensen die op 26 juni a.s. de jaarlijks Putse Grensfeesten inrichten.
Niet zo maar een markt maar een feestmarkt waar naast de plaatselijke middenstand ook marktkramers en een rommelmarkt hun waren aanbieden. Aangevuld met kermisattracties, podiumoptreden en straatanimatie.
Een feestmarkt die niet stopt op de grens met België Nederland maar zijn weg vervolgt langsheen één lange straat door drie gemeenten Kapellen, Stabroek en Woensdrecht.
Langsheen het parcours klinken van 10 uur tot 13 uur de vrolijke deuntjes van Armanis Walking Jazz Band. Speciaal voor de kinderen komt Clown Whoopy van 13 uur tot 17 uur leuke ballonnenfiguurtjes maken. Van 9 uur tot 18 uur is er Inneke met kindergrime zij zorgt voor leuke kindersnoetjes
De ganse dag ter hoogte van de Lepelstraat staat de Cheerleader Academy zij gaan daar met verschillende groepen optreden.
Het podium staat op het Vincent Mercierplein waar van 13 uur tot 18 uur volgende artiesten voor u optreden. Als eerste komt het het Duo Endjoy zij beginnen om 13 u met de muzikale optredens. Vervolgens om 14 u onze dorpsgenoten de Melando’s , gevolgd door Salim Seghers om14 u 50, Celien laat om 15 u 30 haar liedjes horen.  Hierna horen we om 16 u 15 Doran. Van 17 u tot 18 u terug het Duo Endjoy
Geen feestmarkt zonder een officieel gedeelte dit jaar vertrekken de genodigden in België voor een gezamenlijke marktwandeling begeleid door de vrolijke deuntjes van de  Armanis Walking Jazz Band
Rond 11 uur worden zij verwelkomd op de grens door Anneke De Lie. Waarna de Burgemeester van Stabroek Rik Frans de Putse Grensfeesten voor geopend verklaart.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder