Prinselijk bezoek in Zandvliet

prins zandvliet
[Not a valid template]
Enkele maanden geleden deed Florette Bogaerts, uit de Ruytermansweg in Zandvliet, mee met een wedstrijd van Prince koeken. Een paar weken geleden kreeg ze bericht dat ze gewonnen had, een echt Princeland @ home feest. Ze mocht tot 20 kinderen uitnodigen, op woensdag 20 Juli 2016 van 14u tot 17u. Met de kleinkinderen, de (klein)kinderen van de buren en nog wat vriendjes van de kleinkinderen, kwam het totaal op 16 kinderen.
Om 14u werden de kinderen, nadat ze heel haar op de Prince hadden geroepen, ontvangen door de Prince. Hij gaf uitleg over zijn vrienden van Princeland en ook zijn vijanden, de kinderen kregen een filmpje over Princeland te zien, terwijl de Prince zijn zomerkleren ging aandoen, want het was toch wel heel warm.
Het was de bedoeling dat ze tot ridder werden gekroond en daar hadden ze bepaalde attributen voor nodig. Het eerste was een kroon, welke ze zelf mochten inkleuren. Om een beetje af te koelen, speelden ze met de waterballonnen, waarna het tijd was voor een pauze met een Prince koek en een drankje. Het volgende attribuut dat ze nodig hadden was een medaillon, die ze weer zelf mochten inkleuren en waarvan de Prince een button maakte, zodat ze deze konden opspelden. De Prince had ook allerlei leuke spelletjes bij, waar ze naar hartenlust mee mochten spelen.
Nadat ze zich allemaal reuze geamuseerd hadden, was het tijd voor de laatste attributen.De Prince maakte een zwaard, ze kregen een cape en natuurlijk hun Oorkonde van toetreding tot de orde van de Ridder Prince van Lu.
Het was een zeer leuke en onvergetelijke dag voor de kinderen, die niet uitverteld geraakten over de Prince. Nog een grote dank u wel aan het Events team van Brands in Motion uit Kessel, die het super gedaan hebben.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *