Prijswinnaars verkeersbevraging lagere scholen bekend

STABROEK – In het kader van de week van de mobiliteit, die werd gehouden van 16 tot 22 september 2023, werd een verkeersbevraging georganiseerd bij de 4 lokale lagere scholen. Ouders werden uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête, die concreet het verplaatsingsgedrag tussen thuis en de school in kaart brengt en welke problemen hierbij worden ondervonden. Om een goede respons te bekomen werd er een wedstrijd aan verbonden.

“We ontvingen 188 reacties, gemiddeld 47 per lagere school. Hierover zijn we zeker tevreden. De data is waardevol en zal gebruikt worden voor onze omgevingsanalyse met betrekking tot de beleidsplanning 2025-2031. Hopelijk kunnen er enkele nuttige projecten uit voortkomen” zegt schepen voor Mobiliteit, Sarah Demartelaere (N-VA)

“We hebben uiteraard ook 4 prijswinnaars van de wedstrijd. Dit is 1 winnaar per school. Tijdens de onderwijsraad van 19 december kregen de directeurs een geschenkbon overhandigd voor de winnaar van hun school.” aldus schepen voor Onderwijs Veerle Nonneman (N-VA)

foto: gemeente Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *