Pop-upcamping 'A tent op den dijk'

picknick

Neem zaterdag 3 september uw tent en slaapzak mee en kom kamperen in uw eigen district. Met animatie, films en muziek voor jong en oud. ’s Middags start de kinderanimatie met verschillende springkastelen en een grote obstakelbaan. Rond 18 uur worden de barbecues aangestoken. Neem uw eigen groenten en vlees mee en geniet van uw maaltijd met zicht op het kabbelende water en de verlichte haven. ’s Avonds worden er twee films vertoond. Om 20 uur presenteren we ‘Kung Fu Panda 3’ voor de kleintjes. Rond 22.30 uur spelen we de kaskraker ‘Broer’, een film met bekende acteurs zoals Koen De Bouw en Koen De Graeve. ‘Sue Me Charlie’ zorgt om 21.30 uur voor een muzikaal tussendoortje. Wie liever mee niet kampeert, is natuurlijk ook welkom.

Pop-upcamping ‘A tent op den dijk’ gaat door op zaterdag 3 september  vanaf 16 uur aan de Dijk aan Derdeweg, Zandvliet – Deelname camping: kinderen 3 euro / volwassenen 5 euro. Gratis animatie, films en muziek

Info: tel. 03 298 27 30 – www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder