Pop-up camping met 250 slapers!

Met familie en vrienden gezellig kamperen op de Berendrechtse dijk

BERENDRECHT/ZANDVLIET – Op zaterdag 2 september opende om 13 uur de pop-up camping op de Berendrechtse dijk. Met 250 kampeerders werd de negende editie weer een groot succes. Voor wie niet het hele land wil doorkruisen maar zin heeft in kampeergezelligheid met vrienden, buren, familie …dan is de pop-upcamping de ideale bestemming.

Gezelligheid troef!

Vanaf 13 uur kwamen de eerste kampeerders hun tenten opzetten. De mooiste plekjes met zicht op het kabbelende water en de verlichte haven werden dan ook meteen ingenomen.

Het opzetten van de tenten

“Met 250 deelnemers is dit evenement uitverkocht”, zegt Marlies Gabriels van Vrijetijdscentrum De Schelde. “Het zijn vooral mensen uit de buurt die deelnemen, maar we hebben ook kampeerders uit Lier, Essen, Kapellen, Schoten, Wuustwezel … We zien ook veel bekende gezichten terug, wat betekent dat het concept van de pop-upcamping aanslaat”.

De namiddag startte met kinderanimatie met verschillende attracties en springkastelen die er stonden opgesteld. De kinderen konden deelnemen aan workshops, zoals een drumsessies of een dromenvanger maken.  Een grimestand mocht uiteraard ook niet ontbreken.

Een dromenvanger maken

meedoen aan de drumsessie

Voor de volwassen was er een salsaworkshop en stond er ’s avonds optredens van de bands ‘Achterklap mor anders’ en ‘Blankspot’ op het programma.

Zondagochtend werden de kampeerders getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Wie zin had, kon deelnemen aan de workshop yoga, om fris en actief aan de dag te beginnen.

Vrijetijdscentrum De Schelde zorgde voor foodtrucks van lokale handelaars. Aan eten en drank geen gebrek!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *