Pop-up bar & brasserie 'Brewers and butchers' van start in Hoevenen

deoudebrouwerij_bb_flyer1_def-1
There’s something cooking?!
2017 staat voor de deur, een ideale gelegenheid om te bedenken wat te doen met familiefeesten, nieuwjaarsdrink van het bedrijf, etentje met vrienden,…
De eerste zes weken van het nieuwe jaar hoef je niet per sé helemaal naar Antwerpen te rijden om een leuke plek te vinden waar mensen samen kunnen  komen om te genieten van een langgerekte apero, de juiste brewers bites & correcte brasseriegerechten in een uniek kader? 2017 wordt ingezet met een Pop-up brasserie & staminée: ‘Brewers & butchers’.
Vanaf 5 januari kan je in de Oude Brouwerij in Hoevenen terecht voor een soort winterbar à la little brewers’ winter garden, maar dan op maat van de Polder en in dé De Oude brouwerij-stijl. 
Het concept is gebaseerd op de ziel van hun estaminee en op de trends van vroeger (dagschotel, vrijdag visdag,… ), streekgebonden eerlijke gerechten met een knipoog naar grootmoederskeuken. 
De oude brouwerij brengt mensen samen….  achteraan in de bierfabriek!  
Je kan van donderdag  tot zondag terecht vanaf 16.30 uur voor een Winters  warm gevoel met authentieke gerechten van de oude brouwerij i.s.m. onze vaste cateraar Le cuisine J. Jimmy heeft al een lange carrière als chef achter de rug in o.a. grand café Leroy en het Felix Pakhuis. Hij laat jullie zonder veel poespas genieten met een grote G. Voor de betere stoverijen worden we culinair ondersteund door brasserie La Pipe, waar chef Rik Classic zijn naam weer alle eer zal aandoen.
 
De kaart zal uiteraard voor een groot deel bestaan uit vlees. Als de mannen hard gewerkt hadden dronken ze een oververdiend arbeiderspintje en aten dan het liefst iets waar ze vanop krachten kwamen.  De voorgerechten worden het liefst gedeeld, aan de grote bar of aan tafel in gezelschap. Ongedwongenheid staat centraal, naast de beleving van het afsnijden van de charcuterie, het kiezen van je côte a l’os uit de vleestoog, …  . Begin alvast te likkebaarden want naast flinterdunne plakjes Secreto & Mangalica serveert chef Jimmy jullie enkel Belgische topproducten waar hij volledig achterstaat. Ook onze visliefhebbers, vegetariërs en aangepaste kindergerechten staan op de kaart.
Opening: donderdag 5 januari. Afsluiten doen we spetterend met een optreden van ons huisorkest Vic Smetley and The Bastards op vrijdag  17 februari 2017, wat voor een keer niet toevallig samenloop met ons tweede open café .
Inschrijven kan vanaf nu via www.deoudebrouwerij.be of telefonisch via 03 664 94 22

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder